Scandaluri, anchete şi foste iubite: cele 15 zile care l-au distrus pe Boris Johnson

Prim-ministrul britanic este din ce în ce mai nervos, după ce sondajele le-au acordat laburiştilor un avans de şase puncte pentru prima dată după mult timp.

9068 afișări
Imaginea articolului Scandaluri, anchete şi foste iubite: cele 15 zile care l-au distrus pe Boris Johnson

Scanduri, anchete şi foste iubite: cele 15 zile care l-au distrus pe Boris Johnson

Alastair Campbell, expertul britanic în comunicaţii căruia i se atribuie ascensiunea lui Tony Blair, a spus că dacă un scandal este pe prima pagină a ziarelor de mai bine de 9 zile, protagonistul trebuie să înceapă să se îngrijoreze.

Boris Johnson a fost pe primele pagini cel puţin în ultimele 15 zile cu diverse teme: scandaluri, abuz de putere şi chestiuni private, motive pentru care a devenit foarte îngrijorat.

Iar scăderea premierului britanic se vede în sondaje. Pentru prima dată după mult timp, adversarii săi politici au un avans de câteva procente.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici