Schimb de 110 prizonieri între Rusia şi Ucraina: femei contra marinari

Un schimb de 110 prizonieri ruşi cu 110 ucraineni a fost anunţat de şeful auto-numitei Republici Doneţk, Denis Puşilin, a informat presa rusă.

814 afișări
Imaginea articolului Schimb de 110 prizonieri între Rusia şi Ucraina: femei contra marinari

Schimb de 110 prizonieri între Rusia şi Ucraina: femei contra marinari

„Astăzi are loc un schimb conform formulei 110 pentru 110. Dăm în principal femei la Kiev. Din închisorile regimului ucrainean, aducem acasă 80 de marinari civili ţinuţi ostatici.

În plus, 30 de soldaţi din Republica Doneţk, Republica Populară Lugansk şi din alte regiuni ale Federaţiei Ruse îşi primesc libertatea”, a spus Puşilin.

Între părţile beligerante au avut loc, de la începutul conflictului, mai multe schimburi de prizonieri.

Kievul confirmă schimbul de prizonieri: 108 femei eliberate

Ucraina a anunţat eliberarea a 108 femei într-un schimb de prizonieri cu Rusia.

„Astăzi a avut loc un alt schimb pe scară largă de prizonieri de război... am eliberat 108 femei din captivitate”, a declarat Andri Yermak, şeful personalului prezidenţial ucrainean, precizând că pentru prima dată a fost „un schimb de sex feminin”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici