Şeful IDF Halevi: Israelul va lovi Gaza cu toată forţa, fără încetare

Şeful IDF, Herzi Halevi, şi-a asumat responsabilitatea pentru că nu a reuşit să împiedice invazia Hamas, începută pe 7 octombrie.

315 afișări
Imaginea articolului Şeful IDF Halevi: Israelul va lovi Gaza cu toată forţa, fără încetare

IDF

Generalul-maior al Forţelor Aeriene ale IDF, Tomer Bar, a declarat joi că are o listă cu toţi oficialii Hamas care au planificat  invadarea sudului Israelului sâmbătă trecută şi că toţi sunt vizaţi să fie nimiciţi. 

El a mai spus că IDF continuă operaţiunile aeriene după ce au aruncat peste 6.000 de bombe asupra bazelor Hamas şi ale Jihadului Islamic din Gaza.

„Avem încă multă muncă până când această organizaţie va dispărea: în ceea ce priveşte infrastructura şi personalul ei. Avem o listă cu toţi cei care au participat la crimele abominabile împotriva familiilor noastre, împotriva reşedinţelor din Fâşia Gaza...îi vom stârpi pe toţi”, a spus şeful forţelor aeriene.

Numărul morţilor israelieni a ajuns la aproximativ 1.300, numărul răniţilor în jur de 3.000 şi sunt peste 100 de israelieni şi cetăţeni străini răpiţi de Hamas.

Rapoartele palestiniene au spus că au existat 1.417 palestinieni morţi în Gaza, iar IDF a spus că au existat peste 1.000 de terorişti Hamas morţi pe Fâşiei Gaza de pe urma luptelor. 

Şeful Statului Major al IDF Herzi Halevi a mai declarat joi că armata israeliană va lovi Gaza cu toată forţa, fără oprire. 

Vom lovi puternic şi îi vom nimici pe conducătorii  Hamas din Gaza. Oricine va rămâne la conducere va înţelege foarte bine că nu faci astfel de lucruri statului Israel. Vom da o lovitură fatală inamicilor noştri, aceasta este misiunea noastră şi suntem hotărâţi să o realizăm”, a spus el citat de Jerusalem Post

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici