Şeful serviciilor saudite de informaţii şi Vladimir Putin au discutat despre Siria şi Iran

Preşedintele rus Vladimir Putin l-a primit marţi, la Moscova, pe şeful serviciilor saudite de informaţii, prinţul Bandar Ben Sultan, a anunţat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

537 afișări
Imaginea articolului Şeful serviciilor saudite de informaţii şi Vladimir Putin au discutat despre Siria şi Iran

Vladimir Putin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În cursul acestei întâlniri, preşedintele rus şi prinţul saudit au discutat despre "dinamica pozitivă a eforturilor internaţionale pentru găsirea unei soluţii în dosarul nuclear iranian", a precizat Peskov.

"De asemenea, ei şi-au exprimat părerile cu privire la Siria, în contextul pregătirii conferinţei Geneva-2", care urmează să aibă loc pe 22 ianuarie, a adăugat el.

Arabia Saudită acuză Iranul că încearcă să se doteze cu armă atomică sub acoperirea unui program nuclear civil, ceea ce Teheranul dezminte.

Ryadul susţine opoziţia din Siria, în timp ce Moscova este un aliat al preşedintelui sirian Bashar Al Assad.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici