Serbia doreşte negocieri directe pentru Kosovo

Serbia intenţionează să propună negocieri directe privind statutul provinciei Kosovo, a relatat vineri presa de la Belgrad, citată de site-ul postului de radio B92.

1 afișare
Imaginea articolului Serbia doreşte negocieri directe pentru Kosovo

Serbia doreşte negocieri directe pentru Kosovo

Ziarele Blic şi Vecernje Novosti susţin că Belgradul preferă negocierile directe mai degrabă decât discuţiile prin intermediari.

Potrivit surselor citate, Guvernul sârb va propune negocieri pe termen nelimitat şi va recunoaşte doar deciziile luate în cadrul Consiliului de Securitate ONU.

Potrivit Blic, Serbia va insista ca planul proindependent al lui Martti Ahtisaari să fie exclus din noua etapă de negocieri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici