Sicilia: O turistă din Germania, grav rănită după ce a fost atacată de o haită de câini

O tânără de 24 de ani, din Germania, a fost atacată de o haită de câini vagabonzi pe o plajă din Sicilia şi suferă de răni grave ce îi pun în pericol viaţa, informează The Local.

22 afișări
Imaginea articolului Sicilia: O turistă din Germania, grav rănită după ce a fost atacată de o haită de câini

Sicilia: O turistă din Germania, grav rănită după ce a fost atacată de o haită de câini

"Se plimba pe plajă când haita a năvălit peste ea. Câinii au muşcat-o de peste tot, a fost oribil", a povestit un martor ocular.

Mai mulţi oficiali care se aflau în zonă, inclusiv primarul oraşului, au intervenit pentru a o salva pe femeie. Aceasta a fost muşcată de faţă, de cap, de mâini şi de picioare.

Paramedicii au transportat-o pe tânără cu elicopterul la un spital din Catania, unde medicii au spus că turista este, în continuare, în stare foarte gravă.

Oficialii care au salvat-o pe femeie inspectau plaja respectivă pentru că, în weekend, un băiat de nouă ani a fost ucis de o haită de 50 de câini vagabonzi.

Autorităţile din domeniul sănătăţii din Italia au ridicat, luni, aproximativ 35 de câini ce locuiau într-un canal părăsit din apropierea plajei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici