Silviu Ionescu, dispus să le ofere "compensaţii morale" familiilor victimelor din Singapore

Fostul diplomat român Silviu Ionescu a declarat că le va oferi compensaţii familiilor victimelor accidentului produs la 15 decembrie, dar refuză să participe la ancheta judiciară care începe miercuri, relatează The Straits Times, în ediţia electronică de marţi.

34 afișări
Imaginea articolului Silviu Ionescu, dispus să le ofere "compensaţii morale" familiilor victimelor din Singapore

Silviu Ionescu, dispus să le ofere "compensaţii morale" familiilor victimelor din Singapore (Imagine: www.mycarforum.com)

Într-un mesaj electronic adresat luni ministrului de Externe din Singapore, George Yeo, Ionescu, în vârstă de 49 de ani, a declarat că va oferi "compensaţii morale" soţiei lui Tong Kok Wai.

Tong, în vârstă de 30 de ani, a decedat la zece zile după accidentul în care a fost implicată maşina ambasadei române din Singapore. Alte două persoane au fost rănite în acest incident.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici