Simpatizant al reţelei teroriste Stat Islamic care voia să atace Turnul din Pisa, expulzat din Italia

Un islamist tunisian, simpatizant al reţelei teroriste Stat Islamic, a fost expulzat din Italia pe fondul suspiciunilor că urma să comită un atentat la Turnul din Pisa, informează cotidianul Il Tirreno.

663 afișări
Imaginea articolului Simpatizant al reţelei teroriste Stat Islamic care voia să atace Turnul din Pisa, expulzat din Italia

Simpatizant al reţelei teroriste Stat Islamic care voia să atace Turnul din Pisa, expulzat din Italia

Bilel Chihaoui, în vârstă de 26 de ani, a ameninţat pe o reţea de socializare online că va comite un atac terorist la Turnul din Pisa.

Islamistul lăudase atentatele comise în Franţa, Belgia şi Germania de simpatizanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic.

Chestorul Alberto Francini şi prefectul provinciei Pisa, Attilio Visconti, au dispus expulzarea islamistului tunisian din Italia.

Bilel Chihaoui se afla în Italia de doar câteva luni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici