„Sosia” lui Kate Middleton, luată cu asalt pe reţelele de socializare

Heidi Agan, populară în Regatul Unit, este bănuită că a apărut în video-ul în care Kate Middleton merge la cumpărături cu prinţul William.

1384 afișări
Imaginea articolului „Sosia” lui Kate Middleton, luată cu asalt pe reţelele de socializare

Una dintre persoanele din Regatul Unit care seamănă cel mai mult cu Kate Middleton a negat că este femeia din videoclipul prinţului William şi al soţiei sale mergând la cumpărături într-o piaţă din apropierea reşedinţei lor din Windsor.

Iar pentru a dovedi veridicitatea a ceea ce susţine, Heidi Agan are un alibi imbatabil. Ea a declarat pentru site-ul TMZ că sâmbătă, când a fost filmat videoclipul, se afla la o şcoală din Northamptonshire, la peste 100 de kilometri de Castelul Windsor, făcându-şi „cealaltă treabă”, ca profesoară într-un grup de dans şi teatru muzical. 

„Conturile mele de pe reţelele de socializare au luat-o razna, pentru că oamenii cred că sunt eu, dar nu este aşa. Eram la serviciu atunci, aşa că ştiu că nu sunt eu. Cred 100% că Kate Middleton şi William sunt în acel videoclip”, afirmă Heidi.

Chelneriţă într-un restaurant italian, femeia este confundată deseori de clienţi, care o laudă pentru aspectul ei care o face să semene cu ducesa.

Chiar şi fiica ei, a precizat ea, rosteşte cuvântul „mamă” când o vede pe Kate la televizor. Heidi a participat de multe ori la petreceri, zile de naştere şi alte evenimente corporatiste jucând rolul Prinţesei de Wales.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici