Soţia lui Tony Blair ar putea fi infectată cu virusul gripei porcine

Soţia fostului premier britanic Tony Blair ar putea fi infectată cu virusul AH1N1, aceasta anulându-şi programul public pentru a se trata, relatează Sky News.

30 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Tony Blair ar putea fi infectată cu virusul gripei porcine

Soţia lui Tony Blair ar putea fi infectată cu virusul gripei porcine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Suspiciunea ar fi fost identificată marţi, însă Tony Blair şi copiii nu prezintă simptome.

Cherie Blair este tratată cu Tamiflu şi îi este recomandat repaus. Aceasta şi-a anulat prezenţa la o decernare de diplome la Hope University din Liverpool şi un picnic cu personalul, pentru a evita transmiterea virusului.

Circa 40.000 de persoane se prezintă săptămânal la medici în Anglia şi Ţara Galilor, acuzând simptome similare gripei, înregistrându-se o creştere semnificativă în rândul copiilor, potrivit noilor cifre.

Potrivit statisticilor Royal College, 50,3 din 100.000 de pesoane au acuzat astfel de simptome între 29 iunie şi 5 iulie, dar proporţia acestora a ajuns la 73,4 din 100.000 de persoane între 6 şi 12 iulie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici