Spermatozoizii i-au păcălit pe oamenii de ştiinţă timp de 350 de ani

  • Oamenii de ştiinţă s-au păcălit în privinţa spermatozoizilor
  • Un studiu recent arată modul de înaintare a celulelor sexuale masculine
  • Un videoclip arată ce i-a înşelat pe cercetători
104552 afișări
Imaginea articolului Spermatozoizii i-au păcălit pe oamenii de ştiinţă timp de 350 de ani

Spermatozoizii i-au păcălit pe oamenii de ştiinţă timp de 350 de ani

Spermatozoizii i-au păcălit pe oamenii de ştiinţă timp de 350 de ani! Ei se învârt, nu înoată. S-a ştiut că celulele sexuale masculine se întrec între ele prin bătaia laterală a cozii, însă studiul unor cercetători din Marea Britanie şi Mexic spulberă informaţia greşită.

Cercetătorii au privit printr-un microscop 3D combinat cu o cameră ultra performantă şi au descoperit iluzia care i-a păcălit pe oamenii de ştiinţă. Rezultatul: spermatozoizii înaintează printr-o mişcare de rotaţie.

Cercetătorii britanici şi mexicani vor efectua mai multe analize şi speră să descopere rezultate legate de infertilitatea la bărbaţi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici