Statele Unite şi Franţa pregătesc operaţiuni coordonate contra reţelei Stat Islamic în Irak

Franţa şi Statele Unite pregătesc operaţiuni militare coordonate împotriva reţelei teroriste Stat Islamic, în oraşul irakian Mosul, afirmă Stephane Le Foll, purtătorul de cuvânt al Guvernului de la Paris.

1515 afișări
Imaginea articolului Statele Unite şi Franţa pregătesc operaţiuni coordonate contra reţelei Stat Islamic în Irak

Statele Unite şi Franţa pregătesc operaţiuni coordonate contra reţelei Stat Islamic în Irak

"Ministrul francez de Externe, Jean Yves Le Drian, se află la Washington. Pregăteşte împreună cu americanii un atac coordonat la Mosul", a declarat Stephane Le Foll pentru postul de radio France Info.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului de la Paris a confirmat că membri ai forţelor speciale franceze efectuează operaţiuni antiteroriste în Libia.

"Sigur că avem forţe speciale în Libia, pentru a ne asigura că Franţa este prezentă peste tot în combaterea terorismului", a spus Le Foll.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici