Steinmeier: Alegerile din Ucraina vor avea un" rol decisiv" pentru ieşirea din criză

Alegerile prezidenţiale anticipate prevăzute la 25 mai în Ucraina vor juca un "rol decisiv" în ieşirea din criză, a declarat marţi şeful diplomaţiei germane Frank-Walter Steinmeier.

332 afișări
Imaginea articolului Steinmeier: Alegerile din Ucraina vor avea un" rol decisiv" pentru ieşirea din criză

Frank-Walter Steinmeier (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Alegerile prezidenţiale de la 25 mai vor juca un rol decisiv" în restabilirea ţării, a declarat ministrul german de Externe la finalul unei întâlniri cu premierul interimar ucrainean Arseni Iaţeniuk, subliniind că "susţine planul Guvernului ucrainean pentru un dialog naţional" în care sunt implicate şi regiunile separatiste proruse din estul ţării.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici