SUA: Soldaţi suspectaţi de tentativă de otrăvire a alimentelor la o bază militară

Armata americană anchetează de două luni un caz în care mai mulţi militari sunt suspectaţi că ar fi încercat să otrăvească rezervele alimentare de la baza militară Fort Jackson din South Carolina, relatează Fox News, în pagina electronică.

Urmărește
15 afișări
Imaginea articolului SUA: Soldaţi suspectaţi de tentativă de otrăvire a alimentelor la o bază militară

SUA: Soldaţi suspectaţi de tentativă de otrăvire a alimentelor la o bază militară (Imagine din arhivă; Mediafax Foto/AFP)

Armata abordează "extrem de serios" aceste acuzaţii, dar până în prezent, "nu există informaţii credibile care să le susţină", potrivit purtătorului de cuvânt al diviziei de investigaţii criminale, Chris Grey.

Cinci suspecţi, reţinuţi în decembrie, au participat la programul de traduceri arabe numit "09 Lima" şi folosesc limba arabă ca prima limbă, potrivit unor surse citate de Fox News, în timp ce o a treia sursă pretinde că aceştia ar fi musulmani. Nu se ştie însă dacă militarii sunt în continuare în arest.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici