Sursă ucraineană: portul Odesa a fost atacat cu rachete

Portul Odesa a fost atacat cu rachete în noaptea de marţi spre miercuri, anunţă armata ucraineană. În zonă au izbucnit mai incendii şi există informaţii neconfirmate despre victime.

1221 afișări
Imaginea articolului Sursă ucraineană: portul Odesa a fost atacat cu rachete

Mediafax Foto /Hepta

Un incendiu a izbucnit în apropierea unui centru de afaceri, iar depozitul unui lanţ de magazine a fost avariat de rachetele ruseşti în cursul nopţii, au anunţat miercuri dimineaţă oficialii ucraineni, potrivit Reuters.

Forţele de apărare aeriană au doborât două rachete deasupra oraşului, a declarat administraţia oraşului Odesa pe Telegram. Nu este clar câte rachete au vizat oraşul. De asemenea, există informaţii neconfirmate potrivit cărora în timpul atacului au murit cel puţin trei persoane.

„Informaţiile privind amploarea distrugerilor şi a victimelor sunt în curs de clarificare", a precizat administraţia.

Lovitura asupra portului Odesa de la Marea Neagră are loc la mai puţin de 24 de ore după ce un atac asupra oraşului Krivoi Rog din centrul Ucrainei a ucis cel puţin 11 civili şi a rănit alţi 25, potrivit oficialilor locali.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici