Surse: peste 100 de camioane cu ajutor umanitar au ajuns luni în Gaza

  • Peste 100 de camioane cu ajutor umanitar au ajuns în Gaza luni dimineaţă.
  • Totuşi proviziile nu au fost încă distribuite din cauza atacurilor israeliene.
Urmărește
121 afișări
Imaginea articolului Surse: peste 100 de camioane cu ajutor umanitar au ajuns luni în Gaza

Surse: peste 100 de camioane cu ajutor umanitar au ajuns luni în Gaza

Camioanele au reuşit să ajungă în Gaza luni dimineaţă în baza unui acord de redirecţionare a ajutorului prin punctul de trecere a frontierei Kerem Shalom, potrivit Reuters, care citează surse egiptene.

Este vorba despre 123 de camioane au trecut graniţa şi au predat marfa reprezentanţilor ONU.

Proviziile nu au fost distribuite din cauza unui atac israelian, au mai transmis sursele. Totuşi, livrarea este cea mai mare din ultimele săptămâni, de la lansarea atacului asupra Rafah.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici