Sute de imigranţi protestează în Serbia, cerând deschiderea frontierelor

Câteva sute de imigranţi au protestat, miercuri, în Serbia, cerând deschiderea frontierelor pentru a putea ajunge în Uniunea Europeană, informează site-ul agenţiei Associated Press.

1380 afișări
Imaginea articolului Sute de imigranţi protestează în Serbia, cerând deschiderea frontierelor

Sute de imigranţi protestează în Serbia, cerând deschiderea frontierelor

"Vă rugăm, deschideţi frontierele!", se putea citi pe pancartele manifestanţilor.

Mitingul a avut loc miercuri la prânz în centrul oraşului Belgrad, cu participarea a sute de bărbaţi şi băieţi din state precum Afganistan şi Pakistan.

"Vrem ca frontierele să fie deschise, deoarece aici ne-am îmbolnăvit", a declarat Ahmed Osmani, un solicitant de azil din Afganistan.

Organizaţiile umanitare au avertizat în mod repetat că imigranţii sunt ţinuţi în temperaturi sub zero grade Celsius.

Aproximativ 7.000 de imigranţi extracomunitari sunt cazaţi în tabere din Serbia.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici