Video Taifunul Lekima, soldat cu 12 victime

Taifunul Lekima, însoţit de ploi torenţiale şi rafale puternice de vânt, a provocat moartea a cel puţin şapte persoane în Vietnam şi sudul Chinei, avariind, de asemenea, sute de locuinţe şi perturbând traficul aerian, maritim şi feroviar, au declarat joi oficiali citaţi de Reuters.

1 afișare

Furtuna, soldată cu moartea a cel puţin cinci persoane din Filipine la sfârşitul săptămânii trecute, a devastat centrul Vietnamului, în cursul nopţii de miercuri, distrugând acoperişurile locuinţelor, scufundând zeci de vase de pescuit şi determinând autorităţile să anuleze mai multe curse aeriene.

Ploile torenţiale au dus la creşterea nivelului râurilor în provinciile Ha Tinh şi Quand Binh fără a provoca pagube majore.

"Datorită măsurilor de prevenire, pagubele provocate de furtună nu sunt majore", a declarat vicepremierul Hoang Trung Hai.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici