Taifunul Sepat se apropie de Taiwan

Un puternic taifun care a provocat inundaţii în Filipine se apropia, vineri dimineaţă, de Taiwan, unde deja a perturbat traficul aerian şi a condus la evacuarea populaţiei din zonele de coastă, relatează Reuters.

3 afișări
Imaginea articolului Taifunul Sepat se apropie de Taiwan

Taifunul Sepat se apropie de Taiwan

"Rafalele de vânt sunt foarte puternice, iar valurile mari sunt periculoase pentru zonele de coastă", a declarat un localnic.

În oraşul sudic Kaohsiung, 16 curse interne şi internaţionale au fost anulate din cauza Taifunului Sepat. Toate cursele care tranzitează aeroportul din Taipei vor fi anulate în cursul serii din cauza furtunii.

Potrivit prognozelor meteorologice, taifunul ar putea afecta oraşele Kaohsiung şi Taichung, cu populaţii de peste un milion de locuitori.

La ora 13.00 GMT, ochiul taifunului se afla la 320 de kilometri de coastele Taiwanului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici