Testare anti-coronavirus înainte de slujbă. O biserică le oferă credincioşilor teste şi măşti de protecţie gratuit

  • Biserica baptistă din Atlanta, Statele Unite ale Americii, i-a anunţat pe credincioşi că le va oferi testare gratuită pentru coronavirus
  • Cei care vor merge la testare, respectiv la slujbă, vor primi şi măşti de protecţie gratuit
  • Reprezentanţii bisericii le-au transmis credincioşilor să-şi facă rezervare
681 afișări
Imaginea articolului Testare anti-coronavirus înainte de slujbă. O biserică le oferă credincioşilor teste şi măşti de protecţie gratuit

Testare anti-coronavirus înainte de slujbă. O biserică le oferă credincioşilor teste şi măşti de protecţie gratuit

Biserica baptistă din Atlanta, Georgia, le oferă credincioşilor săi teste gratuite pentru depistarea coronavirusului, dar şi măşti de protecţie.
 
Reprezentanţii bisericii din oraşul Atlanta, cu o populaţie de 500.000 locuitori, cea mai mare localitate din statul Georgia, îi invită pe credincioşi la testare pe data de 6 iunie. Aceştia au transmis că vor oferi şi o masă gratuită, fiind sponsorizaţi de câţiva mici afacerişti.
 
"Vino cu întreaga familie", este îndemnul reprezentanţilor bisericii baptiste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici