Trei foşti ofiţeri nazişti au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă pentru un masacru în Italia

Curtea militară de apel de la Roma a condamnat vineri la închisoare pe viaţă trei foşti ofiţeri nazişti acuzaţi că au participat la masacrarea a sute de civili în 1944 în satele din munţii Apenini, în nord-estul Italiei.

383 afișări
Imaginea articolului Trei foşti ofiţeri nazişti au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă pentru un masacru în Italia

Trei foşti ofiţeri nazişti au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă pentru un masacru în Italia (Imagine: Shuttersock)

În primă instanţă, nouă foşti militari, majoritatea în vârstă de peste 90 de ani şi judecaţi în absenţă, au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în iulie 2011 pentru masacrul de la Monchio, Susano şi Costrignano. Trei au murit între timp iar tribunalul de apel a achitat alţi trei vineri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici