Trei morţi, după ce aproximativ 20 de camioane ale NATO au fost incendiate în Pakistan

Trei persoane au fost ucise şi alte opt rănite luni, după ce aproximativ 20 de camioane ale NATO au fost atacate şi incendiate la Islamabad, a declarat un oficial din cadrul poliţiei.

20 afișări
Imaginea articolului Trei morţi, după ce aproximativ 20 de camioane ale NATO au fost incendiate în Pakistan

Trei morţi, după ce aproximativ 20 de camioane ale NATO au fost incendiate în Pakistan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Trei persoane au murit, opt sunt rănite. Ele au fost împuşcate şi este vorba în principal de şoferi şi ajutoarele lor", a declarat Mohammad Ahad.

El a precizat că atacul s-a produs la periferia Islamabadului, când un convoi compus din "zeci" de camioane cu provizii şi camioane-cisternă destinate forţei NATO mobilizate în Afganistan se îndrepta spre Rawalpindi, oraş-garnizoană din apropiere de Islamabad, înainte de a ajunge în Afganistan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici