Trei morţi şi cinci răniţi după un bombardament în Herson

Trei civili au fost ucişi şi alţi cinci, inclusiv trei copii, au fost răniţi de bombardamentele ruseşti duminică în sudul Ucrainei, în Herson, au declarat oficialii locali, citaţi de CNN.

224 afișări
Imaginea articolului Trei morţi şi cinci răniţi după un bombardament în Herson

Trei morţi şi cinci răniţi după un bombardament în Herson

Bombardamentul a lovit satul Burhunka din regiunea Herson, a declarat administraţia militară a regiunii într-o postare pe Telegram.

Trei civili au fost ucişi şi alţi cinci, inclusiv trei copii, au fost răniţi.

Cele trei persoane ucise sunt o mamă, un tată şi un unchi dintr-o familie a cărei casă a fost lovită de bombardament, oficialii locali.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici