Trei ostatici israelieni ucişi din greşeală de armată

Armata din Israel (IDF) a anunţat că a ucis „din greşeală” trei ostatici israelieni pe care i-a identificat din greşeală drept o ameninţare, potrivit Sky News.

274 afișări
Imaginea articolului Trei ostatici israelieni ucişi din greşeală de armată

Trei ostatici israelieni ucişi din greşeală de armată

Un purtător de cuvânt al IDF a făcut anunţul.

„În timpul luptei din Shejaiya, IDF a identificat în mod eronat trei ostatici israelieni drept o ameninţare. Drept urmare, trupele au tras spre ei şi au fost ucişi. În timpul percheziţiilor şi verificărilor în zona în care s-a produs incidentul a apărut o suspiciune cu privire la identitatea decedaţilor. Trupurile lor au fost transferate pe teritoriul israelian pentru examinare, după care s-a confirmat că erau trei ostatici israelieni”, a anunţat reprezentantul IDF.

Familia unui ostatic ucis din greşeală a cerut ca numele victimei să nu fie făcut public.

„IDF exprimă profunde remuşcări pentru incidentul tragic şi transmite familiilor sincere condoleanţe. Misiunea noastră naţională este să-i găsim pe cei dispăruţi şi să-i ducem pe toţi ostaticii acasă. Au fost învăţate imediat lecţii din eveniment, care au fost transmise tuturor trupelor IDF aflate pe teren”, a precizat IDF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ostatici,
idf,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici