Trei poliţişti germani au ajuns la spital după ce au bătut la uşa unui român. Ce s-a întâmplat

Trei poliţişti germani au ajuns la spital dupa ce au bătut la uşa unui român.

50520 afișări
Imaginea articolului Trei poliţişti germani au ajuns la spital după ce au bătut la uşa unui român. Ce s-a întâmplat
Trei poliţişti germani din Essen au răspuns unui apel prin serviciul de unic de urgenţă şi s-au deplasat la faţa locului pentru a linişti un grup de români care petreceau după ora 23:00.
 
Un român în vârstă de 38 de ani le-a răspuns poliţiştilor nemţi, dar a refuzat să coopereze cu aceştia şi în scurt timp a devenit agresiv, se arată în comunicatul poliţiei din Essen. Agenţii au chemat întăriri pentru ca situaţia să nu degenereze, dar în acel moment mai multe persoane din locuinţă, cel mai probabil membrii ai familiei bărbatului, i-au atacat pe oamenii legii.
 
Poliţiştii au fost nevoiţi să folosească spray-urile lacrimogene şi bastoanele. În urma conflictului, românul în vârstă de 38 de ani şi alţi trei bărbaţi au fost arestaţi. Unul dintre poliţişti a suferit răni grave la ambele mâini, iar ceilalţi doi au fost suferit răni minore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici