Trump face primul pas pentru redeschiderea Statelor Unite: de luni vor reporni afacerile în două state, iar vineri în al treilea

Donald Trump încearcă să repornească economia în Statele Unite ale Americii. Preşedintele american a anunţat că va permite unor state să îşi redeschidă afacerile începând cu săptămâna viitoare.

4287 afișări
Imaginea articolului Trump face primul pas pentru redeschiderea Statelor Unite: de luni vor reporni afacerile în două state, iar vineri în al treilea

Trump face primul pas pentru redeschiderea Statelor Unite: de luni vor reporni afacerile în două state, iar vineri în al treilea

Trump a anunţat în cursul zilei de sâmbătă că de luni va permite ca statele Texas şi Vermont să se redeschidă economic, iar de vineri se vor ridica restricţiile şi pentru statul Montana.
 
"Continuăm să vedem un număr de semne pozitive că virusul a trecut de vârf", a declarat Trump în cadrul unei conferinţe de presă, informează Reuters.
 
Decizia preşedintelui american ar putea surveni şi ca urmare a unui protest la care au participat zeci de oameni în Austin, capitala statului Texas. Oamenii au scandat ”SUA! SUA!” şi ”Lăsăţi-ne să muncim!”.
 
Referitor la capacitatea de testare, Donald Trump a precizat că "testarea devine mai buna pe zi ce trece". Un studiu realizat de o echipă de cercetători de la Universitatea Harvard a relevat faptul că Statele Unite ale Americii trebuie să îşi tripleze capacitatea de testare înainte de a ”redeschide” ţara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici