Trump, lovit de COVID, dar vindecat, va fi externat din spital luni noaptea. Ce a declarat

  • Trump a anunţat pe Twitter că „se simte foarte bine” şi urmează să fie externat
  • Şeful american spune că are încredere în sistem şi îi încurajează pe oameni să nu se teamă de COVID-19
887 afișări
Imaginea articolului Trump, lovit de COVID, dar vindecat, va fi externat din spital luni noaptea. Ce a declarat

Trump, lovit de COVID, spune că se simte minunat şi va fi externat din spital luni noaptea. Ce a declarat

Trump se simte din ce în ce mai bine şi dă de înţeles că a „biruit” COVID-ul.

„Voi părăsi minunatul Walter Reed Medical Center astăzi la 6:30 P.M. Mă simt foarte bine! Să nu vă temeţi de Covid. Nu-l lăsaţi să vă domine viaţa. Ne-am dezvoltat sub administraţia Trump, avem medicamente & cunoştinţe puternice. Mă simt mai bine ca acum 20 ani!”, a postat şeful SUA, pe contul său de Twitter. 

 

Din păcate, secretarul de presă al Preşedinţiei SUA, Kayleigh McEnany, şi doi dintre asistenţii acesteia au primit rezultate pozitive la testele pentru depistarea coronavirusului, în contextul în care preşedintele Donald Trump este tratat la spital pentru Covid-19, informează CNBC, luni seara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici