COVID 19 : Preşedintele Trump se simte excelent şi este gata să revină la Casa Albă

  • Preşedintele Donald Trump se simte excelent şi ar putea reveni în curând la birou
  • Lindsey Graham, preşedintele comisiei Justiţiei din Senat, a anunţat vestea pe Twitter
  • Anunţul lui Graham vine după ce starea lui Trump a generat speculaţii privind gravitatea sa
187 afișări
Imaginea articolului COVID 19 : Preşedintele Trump se simte excelent şi este gata să revină la Casa Albă

Preşedintele Trump se simte excelent şi este gata să revină la Casa Albă

Preşedintele Donald Trump „se simte grozav” şi este „gata să se întoarcă la muncă”, potrivit preşedintelui justiţiei din Senat, Lindsey Graham.
 
Domnul Graham a scris pe Twitter că a vorbit cu preşedintele care a fost internat la spitalul Walter Reed, din Maryland, vineri, după ce a dat rezultate pozitive pentru Covid-19.
 
Întrucât preşedintele a început luni a patra zi la spitalul militar, starea sa a rămas neclară şi experţii externi au avertizat că starea sa  ar putea fi gravă după ce medicii au spus că tratează preşedintele de 74 de ani cu dexametazonă, un steroid care este utilizat în mod normal doar în cele mai grave cazuri.
 
Luni dimineaţă, şeful Statului Major al lui Trump a declarat că astăzi se aşteaptă o decizie cu privire la descărcarea de gestiune a preşedintelui.
 
Domnul Graham a scris pe Twitter: „Tocmai am vorbit cu preşedintele @realDonaldTrump şi sună grozav - foarte angajat şi gata să se întoarcă la muncă”.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici