Turnul Libertăţii, înălţat în două minute. Cum arată blocul ce înlocuieşte Turnurile Gemene din New York - VIDEO

Pe locul în care cândva erau înălţate Turnurile Gemene din New York, dărâmate după atentatele teroriste de la 11 septembrie 1011, se înalţă acum Turnul Libertăţii, denumit iniţial One World Trade Center. În curând, acesta va depăşi cea mai înaltă clădire din New York, iar lucrările care durează de mai bine de şase ani au fost comprimate într-un videoclip de două minute.

1558 afișări
Imaginea articolului Turnul Libertăţii, înălţat în două minute. Cum arată blocul ce înlocuieşte Turnurile Gemene din New York - VIDEO

Turnul Libertăţii, înălţat în două minute. Cum arată blocul ce înlocuieşte Turnurile Gemene din New York - VIDEO

Filmul arată construcţia încă din fază incipientă, cum blocul se ridică etaj cu etaj şi apoi este acoperit cu panouri de sticlă, informează Daily Mail.

Turnul Libertăţii va deveni cel mai înalt din New York, depăşind Empire State Building, care are înălţimea de 443,2 metri.

Până acum sunt gata 100 de etaje şi mai urmează să fie construite încă patru, întreaga construcţie ajungând să coste aproape 4 miliarde de dolari.

Vârful antenei lui One World Trade Center va ajunge la înălţimea de 541.32 metri, departe însă de cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, din Dubai, care are o înălţime de 829.84 metri.

Patrick Foye, directorul executiv al construcţiei, a dezvăluit presei că 55 la sută din spaţiurile de birou ale noii clădiri au fost deja închiriate. 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici