Ucraina: cel puţin 19 civili au murit în ultimele 24 de ore

Creşte numărul victimelor provocate de atacurile ruseşti din ultimele 24 de ore care au vizat mai multe oraşe din Ucraina. 19 oameni au murit, printre aceştia sunt şi copii, anunţă BBC.

69 afișări
Imaginea articolului Ucraina: cel puţin 19 civili au murit în ultimele 24 de ore

Ucraina: cel puţin 19 civili au murit în ultimele 24 de ore

Loviturile aeriene asupra unor oraşe din Ucraina, inclusiv Kiev, s-au soldat cu cel puţin 19 morţi.

17 persoane, inclusiv un copil, au fost ucise după ce o rachetă a lovit un bloc din oraşul Uman, au declarat oficialii ucraineni. Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că la Uman sunt 10 clădiri rezidenţiale avariate în urma atacului. Mai multe persoane au fost transportate la spital, au mai anunţat autorităţile locale.

O femeie şi fiica ei de trei ani au fost ucise în oraşul Dnipro, a anunţat primarul localităţii ucrainene.

Atacul de la Kiev este primul din ultimele 51 de zile, a spus şeful administraţiei militare a oraşului. Totuşi, nu există informaţii despre victime ale atacului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
atacuri,
civili,
ucraina

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici