Ucrainenii păstrează resturile rachetelor ruseşti ca probe într-un viitor proces împotriva Rusiei

Ucrainenii păstrează resturile rachetelor ruseşti ca dovadă a atacurilor asupra civililor şi a infrastructurii civile. Ei spun că dovezile ar putea fi necesare în cazul unui proces care va viza Rusia după încheierea războiului din Ucraina.

225 afișări
Imaginea articolului Ucrainenii păstrează resturile rachetelor ruseşti ca probe într-un viitor proces împotriva Rusiei

Ucrainenii păstrează resturile rachetelor ruseşti ca probe într-un viitor proces împotriva Rusiei

Oficialii din Harkov spun că au adunat şi depozitat rămăşiţele muniţiei ruseşti trase asupra oraşului, inclusiv fragmente de rachete, potrivit BBC.

Procurorii locali spun că rachetele au provocat moartea a sute de civili şi speră că resturile pot servi drept probe în orice acţiune viitoare în instanţă împotriva Rusiei.

Al doilea mare oraş din Ucraina, Harkov, a fost vizat de atacuri aeriene ruseşti încă din luna februarie, de la începutul războiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici