Vulcanul Etna a erupt. Este cea mai semnificativă din ultimii ani

  • O nouă erupţie a Vulcanului Etna a avut loc marţi seară
  • Este cea mai semnificativă erupţie din ultimii ani
  • Unitatea de criză a Aeroportului din Catania se va reuni pentru evaluarea situaţiei
12136 afișări
Imaginea articolului Vulcanul Etna a erupt. Este cea mai semnificativă din ultimii ani

ULTIMĂ ORĂ: Vulcanului Etna a erupt. Este cea mai semnificativă din ultimii ani

Vulcanul Etna, situat pe Insula Sicilia, în sudul Italiei, a erupt, marţi seară, degajând lavă şi cenuşă, informează agenţia ANSA şi cotidianul La Repubblica.

Este vorba de o erupţie a craterului din partea de sud-est a vulcanului, iar cenuşa se îndreaptă spre sud. O porţiune de dimensiuni reduse a conului vulcanului s-a prăbuşit, iar o cantitate mică de resturi piroclastice a ajuns în Valea Bove.

Unitatea de criză a Aeroportului din Catania se va reuni pentru evaluarea situaţiei.

Este vorba de cea mai semnificativă erupţie a Vulcanului Etna din ultimii ani, notează cotidianul La Repubblica.

Cea mai recentă erupţie a Vulcanului Etna, cel mai activ din Europa, avusese loc pe 18 şi 19 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici