Ultima provocare a lui Bear Grylls: Să-l ajute pe Zelenski să reconstruiască Ucraina

Celebrul aventurier britanic Bear Grylls s-a alăturat Ucrainei în lupta împotriva Rusiei, strângând bani pentru a ajuta la reconstruirea apartamentelor din Kiev, devastate de război.

7344 afișări
Imaginea articolului Ultima provocare a lui Bear Grylls: Să-l ajute pe Zelenski să reconstruiască Ucraina

Grylls s-a declarat "mândru" de sprijinul oferit poporului ucrainean şi a adăugat că vrea să "sprijine milioanele de oameni care şi-au văzut vieţile sfâşiate de acest război", a transmis acesta într-un comunicat pentru POLITICO.

Grylls, care s-a întâlnit recent cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski la Kiev pentru un documentar, a mai spus că ştie din experienţă că supravieţuitorii dezvoltă un "curaj discret şi o rezistenţă care le devine caracter", atribute pe care le vede la poporul ucrainean.

Grylls a devenit celebru în ultimele două decenii pentru că a jucat în emisiuni TV de supravieţuire în care sfidează condiţii meteorologice brutale, medii dure, foame şi sete.

Săptămâna trecută, el a devenit oficial ambasador al programului "Rebuild Ukraine", care are ca scop restaurarea a 18 clădiri de apartamente din regiunea Kievului. Proiectul a fost lansat de platforma de strângere de fonduri a lui Zelenski, United24.

Întâlnirea cu Zelenski a fost "un adevărat privilegiu", a declarat Grylls, afirmând că preşedintele ucrainean are o "dorinţă arzătoare de a face tot ce poate pentru a-şi apăra ţara şi a construi un viitor mai bun pentru ucraineni".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici