Un alpinist a supravieţuit după ce a căzut 600 de metri de pe un munte din Noua Zeelandă

Un alpinist a supravieţuit după ce a căzut 600 de metri de pe Muntele Taranaki din Noua Zeelandă. El a avut câteva răni minore, au anunţat echipele de intervenţie, potrivit BBC

750 afișări
Imaginea articolului Un alpinist a supravieţuit după ce a căzut 600 de metri de pe un munte din Noua Zeelandă

Sursa foto: Twitter

Poliţia a anunţat incidentul produs pe muntele de pe Insula de Nord. Se pare că alpinistul a fost salvat de vremea de primăvară, care a înmuiat gheaţa, astfel încât victima a aterizat în zăpadă.

Totuşi, poliţiştii au spus că alpinistul este „excepţional de norocos pentru că se află în viaţă”".

Alpinistul a făcut parte dintr-un grup care în weekend a urcat Muntele Taranaki. Accidentul s-a produs în apropiere de vârf.

Muntele Taranaki este considerat unul dintre cei mai periculoşi din Noua Zeelandă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici