Un avion de pasageri s-a prăbuşit în apropierea aeroportului din Kathmandu: 71 de persoane se aflau la bord

Un avion de pasageri s-a prăbuşit, luni, în apropierea aeroportului din Kathmandu, Nepal, după ce a raportat probleme în momentul aterizării, relatează site-ul publicaţiei Express.

4276 afișări
Imaginea articolului Un avion de pasageri s-a prăbuşit în apropierea aeroportului din Kathmandu: 71 de persoane se aflau la bord

Un avion de pasageri s-a prăbuşit în apropierea aeroportului din Kathmandu, Nepal

Potrivit informaţiilor preliminare, 71 de pasageri se aflau la bordul aeronavei care venea de la Dhaka, capitala statului Bangladesh.

Oficialii nepalezi nu au oferit deocamdată informaţii despre eventuali supravieţuitori, dar câţiva martori au precizat că aeronava a fost cuprinsă de flăcări şi s-a dezintegrat la contactul cu solul.

"67 de pasageri şi 4 membri ai echipajului s-au aflat la bordul avionului. Până în prezent, 20 de răniţi au fost transportaţi la spital. Poliţia şi armata intervin pentru a descarcera persoanele aflate în avion", a anunţat purtătorul de cuvânt al aeroportului din Kathmandu.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul care a cuprins o parte a avionului şi au precizat că mai multe persoane au fost găsite decedate.

Un purtător de cuvânt al armatei nepaleze, citat de agenţia Reuters, a precizat că minimum 50 de persoane au murit în urma prăbuşirii avionului, iar şansele de a mai găsi alţi supravieţuitori sunt aproape inexistente.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici