Un bar din centrul oraşului Glasgow, obligat să se închidă din cauza unui roi uriaş de albine

Un bar din centrul oraşului Glasgow a fost nevoit să se închidă după ce un roi uriaş de albine s-a adunat la intrare.

617 afișări
Imaginea articolului Un bar din centrul oraşului Glasgow, obligat să se închidă din cauza unui roi uriaş de albine

Un bar din centrul oraşului Glasgow, obligat să se închidă din cauza unui roi uriaş de albine

Insectele au sosit într-un roi masiv duminică dimineaţa şi s-au aşezat treptat pe o balustradă de afară.
 
Personalul a fost nevoit să fugă prin ieşirea de incendiu, deoarece insectele se strânseseră în faţă.
 
Barul de pe Bothwell Street a fost închis pentru puţin peste o zi înainte de a se redeschide luni seara. Albinele s-au mutat treptat în partea exterioară a unei pubele cu roţi din apropiere, relatează BBC.
 
Personalul a reuşit să îndepărteze coşul de gunoi de la intrare şi să îl baricadeze pentru a împiedica accesul publicului.
 
"Sute dintre ele au năvălit în faţa întregii faţade a clădirii", a declarat managerul de serviciu Petya Petrova. ”Nu am nicio idee despre ce s-a întâmplat, au sosit la întâmplare şi s-au aşezat pe balustradă în aproximativ 10 minute. Am ajuns să fim nevoiţi să închidem pentru că este evident un risc de siguranţă, fiind atât de aproape de intrare. Am pus un afiş prin care am explicat că a trebuit să închidem din cauza coloniei de albine de pe terasă. Dar tot am văzut unii oameni care s-au apropiat de ele şi au încercat să atingă albinele, ceea ce probabil nu este o idee bună."
 
Managerul a pus un coş de gunoi în apropierea roiului de albine şi, treptat, acestea au început să se mute. Petrova a spus că a petrecut zile întregi încercând să găsească pe cineva care să se ocupe de roi.
 
"Consiliul a spus că nu se ocupă de albine", a spus ea. "Am sunat la o firmă de dezinsecţie, care a sosit, s-a uitat la albine şi a spus că nu ne poate ajuta. Am vorbit cu câţiva apicultori care nu au putut trimite pe nimeni imediat şi au spus că trebuie să aşteptăm între 24 şi 48 de ore în cazul în care era doar un roi care se va muta mai departe, şi nu un cuib."
 
Apicultorii urmează să îndepărteze albinele miercuri.
 
"M-am obişnuit cu ele cât au stat acolo", a spus doamna Petrova.
 
"Sunt mult mai puţin speriată de albine acum. Este totuşi o nebunie, nu am mai văzut aşa ceva".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici