Un bărbat a cumpărat la licitaţie o criptă lângă cea a lui Marylin Monroe cu 195.000 de dolari

O criptă aflată în apropierea locului de veci al actriţei Marilyn Monroe a fost vândută la licitaţie cu 195.000 de dolari. Cel care a cumpărat-o, un investitor în tehnologie din Beverley Hills, Anthony Jabin, a declarat că "a visat dintotdeauna să fie alături de Monroe”.

344 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a cumpărat la licitaţie o criptă lângă cea a lui Marylin Monroe cu 195.000 de dolari

Sursa foto: X

Spaţiul funerar cumpărat de Jabin este, de asemenea, aproape de cripta fondatorului Playboy, Hugh Hefner. Acesta din urmă cumpărase spaţiul mortuar de lângă cel al lui Marylin Monroe în 1992, relatează BBC.

Fanii lui Monroe, care a murit în 1962, la vârsta de 36 de ani, vizitează în mod regulat cripta acesteia din Los Angeles. Chiar şi după moarte, Monroe continuă să fascineze. Obiecte ale ei au fost vândute, alături de unele ale lui Hefner, la o licitaţie intitulată ”Icons: Playboy, Hugh Hefner şi Marilyn Monroe”, organizată de Julien's Auctions.

Pe lângă criptă, Jabin a cumpărat şi un costum de baie care i-a aparţinut lui Monroe, precum şi vechiul pat al lui Hugh Hefner.

Printre alte obiecte vândute la licitaţie s-a numărat o rochie Pucci din mătase roz care i-a aparţinut lui Monroe, care s-a vândut pentru cea mai mare sumă, 325.000 de dolari. Un ruj Elizabeth Arden al lui Monroe s-a vândut pentru 65.000 de dolari.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici