Un bărbat a împuşcat mortal şapte persoane în Ohio, după care a fost ucis de poliţie

Şapte persoane, printre care şi un copil de 11 ani, au fost împuşcate mortal într-un orăşel din statul american Ohio, duminică, de un atacator care a fost ulterior ucis de poliţie, relatează CNN.

483 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a împuşcat mortal şapte persoane în Ohio, după care a fost ucis de poliţie

Un bărbat a împuşcat mortal şapte persoane în Ohio, după care a fost ucis de poliţie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Atacul armat a avut loc la Copley Township, în aprooiere de Akron, potrivit Departamentului de Poliţie din Copley. Potrivit unui comunicat al departamentului, atacul a început la o casă unde agresorul şi-a împuşcat prietena, după care a alergat la o casă din apropiere unde a împuşcat cinci persoane, apoi a urmărit alte două persoane, dintre care a împuşcat una.

"Atacatorul a mers apoi la o altă casă (...) unde se refugiaseră alte două persoane pe care le urmărise. El a intrat în casă, a împuşcat o victimă şi a ieşit din casă", precizează comunicatul.

În acel moment, un ofiţer de poliţie şi un fost ofiţer care se afla în zonă au întâlnit agresorul, care "a declanşat un schimb de focuri cu ofiţerul şi cu cetăţeanul, iar (atacatorul) a fost împuşcat mortal".

În total, opt persoane au fost împuşcate de suspect, dintre care şapte au fost ucise şi una rănită, potrivit poliţiei. Persoana rănită a fost spitalizată dar starea sa nu era cunoscută duminică noaptea.

Autorităţile au precizat că una dintre victime are 11 ani. Un vecin a declarat că mai multe victime făceau parte din două familii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici