Un bărbat înarmat a luat ostatici într-o bancă din Kusadasi

Poliţia turcă a arestat miercuri un bărbat înarmat care a luat ostatice mai multe persoane, timp de şase ore, într-o bancă din staţiunea balneară turcă din Kusadasi, în sud-vesul ţării, a anunţat agenţia turcă Anatolia.

7 afișări

Nici unul dintre ostaticii eliberaţi, care ar fi în număr de zece, cifră neconfirmată însă oficial, nu a fost rănit, iar agresorul a fost dezarmat fără violenţă de către un poliţist.

Potrivit unor informaţii iniţiale, banca ar fi fost ocupată de doi bărbaţi înarmaţi, unul cu o puşcă iar altul cu un pistol, dar agenţia Anatolia a precizat ulterior că ostaticii eliberaţi au declarat că este vorba despre un singur atacator.

Bărbatul înarmat, Serkan Saglam, în vârstă de 28 de ani, a recurs la această acţiune deoarece acumulase prea multe datorii pe cardul de credit, potrivit Anatolia.

Două femei, cliente ale băncii, au fost eliberate primele. Alţi doi ostatici, angajaţi ai băncii, care este o sucursală a băncii publice Vakifbank, au fost eliberaţi ulterior, în urma intervenţiei unui poliţist, care a negociat cu răufăcătorul, potrivit presei locale.

Focuri de armă au fost auzite în interiorul agenţiei, potrivit Anatolia.

Staţiunea Kusadasi, situată în provincia Aydin, la Marea Egee, este o destinaţie frecventată atât de turiştii locali, cât şi de cei străini.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici