Un drapel românesc, incendiat la Chişinău - VIDEO

Un filmuleţ apărut miercuri pe Internet prezintă în detaliu momentul incendierii, luni, a unui drapel arborat pe faţada spitalului Clinic Municipal nr.4 din Chişinău, care pare să aparţină României, deşi instituţia afirmase marţi că steagul este unul moldovenesc, relatează PRO TV Chişinău.

80 afișări
Imaginea articolului Un drapel românesc, incendiat la Chişinău - VIDEO

Un drapel românesc, fost incendiat la Chişinău (Imagine: Captură video)

Imaginile sunt montate şi au ca fundal sonor o piesă critică la adresa României.

Deşi marţi administraţia spitalului Clinic Municipal nr. 4 afirma că drapelul arborat pe faţada instituţiei era al Republicii Moldova în imaginile postate pe Internet se vede foarte clar că aceste este unul românesc, deoarece nu are stemă.

În imagini apar şi persoanele care au incendiat drapelul, filmate însă de la distanţă, aşa că nu pot fi identificate.

Pentru moment nu se ştie cine a postat imaginile pe Internet.

Drapelul a fost incendiat în seara zilei de luni, în jurul orei locale 23.00 (23.00 ora României), iar cazul este investigat de Comisariatul de poliţie Răşcani. Serviciul de presă al Comisariatului general de poliţie a declarat miercuri că deocamdată se adună probe şi că au fost identificaţi câţiva suspecţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici