Un feribot a naufragiat în largul arhipelagului Zanzibar: Cel puţin 163 de persoane au murit

Un feribot cu aproximativ 600 de persoane la bord şi care se deplasa între două insule ale arhipelagului Zanzibar (Tanzania) a naufragiat în noaptea de vineri spre sâmbătă, a anunţat un oficial guvernamental local.

164 afișări

Cel puţin 163 de persoane au murit şi alte peste 100 sunt date dispărute în urma naufragiului, potrivit unui ministru al acestei republici semiautonome din Tanzania.

"Am găsit 163 de persoane decedate şi am salvat 325", a declarat pentru AFP ministrul din Zanzibar pentru Situaţii de Urgenţă, Mohammed Aboud.

Feribotul MV Spice Island, cu 600 de persoane la bord, se deplasa între insula principală Unguja şi Pemba, două dintre cele trei insule care formează arhipelagul Zanzibar, o entitate semiautonomă din Tanzania, în largul Oceanului Indian.

Vaporul a plecat în jurul orei locale 21.00 din insula Unguja şi a naufragiat patru ore mai târziu.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici