Un medic a murit după ce a mâncat la un restaurant Disney World

O doctoriţă din New York a murit din cauza anafilaxiei după ce a mâncat la un restaurant din Walt Disney World din Orlando, Florida.

741 afișări
Imaginea articolului Un medic a murit după ce a mâncat la un restaurant Disney World

Sursa foto: X

Kanokporn Tangsuan avea o alergie severă la nuci şi lactate. Potrivit procesului intentat de soţul ei, Jeffrey J. Piccolo, Tangsuan a informat în mod repetat personalul restaurantului Raglan Road Irish Pub and Restaurant despre alergiile sale şi a întrebat dacă anumite produse din meniu pot fi preparate fără alergeni.

Procesul susţine că ospătarul le-a garantat lui Tangsuan şi Piccolo că restaurantul va fi sigur pentru a mânca. Tangsuan a comandat un frigărui de legume, scoici înăbuşite, o plăcintă vegetariană şi inele de ceapă.

După masă, Tangsuan a avut o reacţie alergică severă. A reuşit să-şi administreze un medicament, dar a murit ulterior la spital.

Piccolo cere daune de peste 50.000 de dolari.

Procesul invocă neglijenţă din partea restaurantului şi a Walt Disney Parks and Resorts. Se spune că restaurantul nu a instruit personalul în mod adecvat, nu a avertizat-o pe Tangsuan cu privire la alergenii din mâncarea ei şi nu a pregătit mâncare fără alergeni în ciuda cererilor repetate, relatează Business Insider.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici