Un nou caz misterios de boală în care sunt implicate zboruri spre SUA. O parte dintre pasagerii din două curse s-au îmbolnăvit la bord

Membrii echipajului şi pasagerii din două aeronave care zburau din Europa în statul Philadelphia din SUA au fost examinaţi de către medici, după ce 12 persoane s-au plâns de simtome asemănătoare cu gripa, la o zi după o situaţie similară dintr-o aeronavă de pe ruta Dubai-New York, relatează Reuters.

5628 afișări
Imaginea articolului Un nou caz misterios de boală în care sunt implicate zboruri spre SUA. O parte dintre pasagerii din două curse s-au îmbolnăvit la bord

Un nou caz misterios de boală în care sunt implicate zboruri spre SUA. O parte dintre pasagerii din două curse din Europa spre Philadelphia s-au îmbolnăvit la bord

Cele două aeronave veneau din München, respectiv Paris şi au aterizat joi după-masă pe aeroportul Internaţional din Philadelphia.

Pasagerii au fost examinaţi de către medici la coborârea din aeronavă, au anunţat reprezentanţii Centrului de Control şi Prevenţie a Bolilor (CDC) din Statele Unite.

Cele 12 persoane au semnalat probleme respiratorii şi alte simptome similare cu gripa.

„Doisprezece pasageri din cele două zboruri au semnalat că îi dor gâtul sau tuşesc, dar niciunul nu s-a plâns de febră. Niciun pasager nu este grav bolnav. Aceştia vor fi elberaţi din spital după 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului, Benjamin Haynes.

Restul pasagerilor au fost lăsaţi să îşi continue călătoria. CDC va transmite concluziile după ce analizează rezultatul testelor.

Niciunul dintre avioane nu a fost plasat în carantină.

Un alt avion al unei mari companii aeriene, care a aterizat la New York, a fost pus în această săptămână sub CARANTINĂ după ce 100 de pasageri s-au simţit rău. 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici