Un opozant a spus la televiziunea australiană ce s-ar întâmpla dacă Putin ar muri

Fără Putin, războiul s-ar termina imediat, consideră Leonid Volkov.

1082 afișări
Imaginea articolului Un opozant a spus la televiziunea australiană ce s-ar întâmpla dacă Putin ar muri

Un opozant a spus la televiziunea australiană ce s-ar întâmpla dacă Putin ar muri

„Dacă Vladimir Putin ar aluneca pe o coajă de banană şi ar muri mâine, războiul din Ucraina s-ar fi încheiat imediat”, a declarat o persoană-cheie a opoziţiei din Rusia, Leonid Volkov, şeful de cabinet al liderului întemniţat al Federaţiei Ruse, a declarat pentru ABC, post TV australian.

Volkov a fost într-o vizită de o săptămână în Australia, pentru a se întâlni cu înalţi oficiali federali la Canberra şi reprezentanţi ai ministrului de externe Penny Wong. Mesajul său este că numai măsurile dure economice, militare şi politice asupra Rusiei ar putea provoca suficientă presiune asupra lui Putin pentru a-l face să meargă greşit.

„Putin este egal cu război”, a insistat Volkov. „Putin nu va vrea şi nu se va putea opri. Nu va putea recunoaşte că a pierdut, că a greşit”, consideră rusul.

Volkov recunoaşte că este imposibil să evaluezi cu exactitate sentimentul public din Rusia faţă de război, deoarece televiziunea de stat este o maşinărie de propagandă, în timp ce Putin cultivă de multă vreme o apatie politică în rândul oamenilor obişnuiţi.

Cu toate acestea, Fundaţia Anticorupţie, aflată acum în exil în Lituania, a încercat să măsoare nivelul de sprijin pentru război folosind întrebări indirecte în sondaje.

„Am întrebat oamenii cum ar dori să fie cheltuiţi banii publici dacă sunt mai mulţi bani în bugetul Rusiei şi mai puţin de 10% au spus că sunt în favoarea mai multor cheltuieli militare, în ciuda propagandei care le spunea 24 de ore pe zi: suntem la război. cu NATO şi trebuie să investim tot ce avem pentru a învinge NATO”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici