Un oraş din China va oferi bilete de loterie tinerilor căsătoriţi pentru a stimula natalitatea

Autorităţile din oraşul Xian din China vor cheltui 700.000 de yuani (97.000 de dolari) pe bilete de loterie pentru a le oferi ca premii tinerilor care au un certificat de căsătorie. Autorităţile încearcă astfel să încurajeze nunţile. China se confruntă cu o scădere a natalităţii.

121 afișări
Imaginea articolului Un oraş din China va oferi bilete de loterie tinerilor căsătoriţi pentru a stimula natalitatea

Un oraş din China va oferi bilete de loterie tinerilor căsătoriţi pentru a stimula natalitatea

Autorităţile din Xian au promis un bilet de loterie fiecărui cuplu care prezintă un certificat de căsătorie de la 1 martie. Campania se va desfăşura până pe 30 noiembrie, potrivit CNBC.

China se confruntă cu mari probleme legate de natalitate. Populaţia Chinei a scăzut pentru al doilea an consecutiv în 2023, naşterile ajungând la aproximativ jumătate faţă de nivelul din 2016

În China mamele necăsătorite au puţine drepturi. De asemenea, China este unul dintre cele mai scumpe locuri din lume pentru a creşte un copil, raportat la PIB-ul său pe cap de locuitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici