Un preşedinte asiatic a făcut o vizită-surpriză la Kiev

Preşedintele sud-coreean Yoon Suk Yeol se află la Kiev pentru o vizită neaşteptată.

458 afișări
Imaginea articolului Un preşedinte asiatic a făcut o vizită-surpriză la Kiev

Yoon Suk Yeol

Informaţia a fost furnizată de agenţia de presă Yonhap, precizând că Yoon şi prima doamnă Kim Keon Hee au sosit în Ucraina venind din Polonia.

Yoon plănuieşte să viziteze Bucea şi Irpin, două dintre locurile masacrelor ruseşti, şi va depune o coroană de flori în faţa Memorialului de război, înainte de a se întâlni cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

În ultimele zile, Yoon a mers în Lituania pentru summitul NATO şi apoi în Polonia pentru o vizită oficială.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici