Un român găsit vinovat de trafic de droguri, condamnat la 14 ani de închisoare, în Malta - presă

Un cetăţean român găsit vinovat de trafic de droguri a fost condamnat la 14 ani de închisoare, în Malta, relatează presa malteză.

302 afișări
Imaginea articolului Un român găsit vinovat de trafic de droguri, condamnat la 14 ani de închisoare, în Malta - presă

Un român găsit vinovat de trafic de droguri, condamnat la 14 ani de închisoare, în Malta - presă (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Potrivit publicaţiei Malta Independent, românul a fost condamnat la 14 ani de închisoare şi la plata unei amenzi de 25.000 de euro, pentru trafic de cocaină şi heroină.

Bărbatul a fost arestat la Aeroportul internaţional din Malta, iar în bagajul său au fost găsite 1.000 de grame de heroină, cu o valoare de piaţă de 45.000 de euro, şi 900 de grame de cocaină, cu o valoare de aproxpe 70.000 de euro.

Românul venise în Malta cu o cursă aeriană din Amsterdam şi a recunoscut vinovăţia, ajungând la o înţelegere cu procurorii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici