Un tânăr palestinian a fost RĂPIT şi UCIS la Ierusalim, într-o "presupusă acţiune de răzbunare"

Un tânăr palestinian în vârstă de 17 ani a fost răpit în Ierusalimul de Est anexat şi ocupat de către Israel, după care a fost ucis într-o "presupusă acţiune de răzbunare", în urma uciderii celor trei adolescenţi israelieni în Cisiordania, a anunţat miercuri dimineaţa postul militar de radio.

958 afișări
Imaginea articolului Un tânăr palestinian a fost RĂPIT şi UCIS la Ierusalim, într-o "presupusă acţiune de răzbunare"

Un palestinian a fost răpit şi ucis la Ierusalim, într-o "presupusă acţiune de răzbunare"

Potrivit postului de radio, adolescentul a fost răpit în cartierul palestinian Shuafat, iar cadavrul i-a fost descoperit câteva ore mai târziu într-o zonă din Ierusalimul de Vest.

Poliţia israeliană a precizat că un adolescent arab a fost văzut în timp ce era urcat cu forţa într-o maşină, în Ierusalimul de Est, sectorul cu populaţie majoritar arabă al oraşului.

"În urma unor căutări, un cadavru a fost găsit în apropiere de pădurea de la Ierusalim", într-un cartier israelian, a declarat pentru AFP Luba Samri, o purtătoare de cuvânt a poliţiei israeliene, precizând că poliţia efectua cercetări pentru a stabili legătura dintre răpire şi descoprirea cadavrului.

Confruntări au izbucnit miercuri dimineaţa în tabăra de refugiaţi de la Shuafat, între palestinieni şi forţele de securitate israeliene, potrivit unui fotograf AFP.

Zeci de mii de israelieni au asistat marţi la funeraliile celor trei tineri răpiţi şi asasinaţi în Cisiordania ocupată de către Israel.

Cadavrele a trei elevi de la o şcoală religioasă din coloniile evreieşti, Eyal Yifrach, în vârstă de 19 ani, Naftali Frankel şi Gilad Shaer, ambii în vârstă de 16 ani, au fost găsite luni în apropiere de localitatea Halhul, nu departe de drumul pe care au fost văzuţi ultima dată făcând autostopul, în sudul Cisiordaniei.

Israelul a acuzat mişcarea islamistă palestiniană Hamas că este vinovată de uciderea celor trei tineri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici