Val de infectări COVID în Anglia: cel mai ridicat nivel de la începutul anului

Numărul persoanelor infectate cu COVID-19 în Anglia a crescut foarte mult şi a atins cel mai ridicat nivel de la începutul anului, arată statisticile autorităţilor locale.

555 afișări
Imaginea articolului Val de infectări COVID în Anglia: cel mai ridicat nivel de la începutul anului

Val de infectări COVID în Anglia: cel mai ridicat nivel de la începutul anului

Conform datelor, se estimează că 1,5 milioane de persoane din Anglia au fost infectate în săptămâna de la mijlocul lunii martie, potrivit Sky News.

Şi numărul persoanelor infectate cu COVID-19 în Marea Britanie a crescut, deşi datele din Scoţia, Ţara Galilor şi Irlanda de Nord nu sunt foarte clare.

Autorităţile au mai anunţat că statisticile COVID-19 nu vor mai fi publicate de acum încolo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici