VIDEO Pelerinaj pentru Diego Maradona, la palatul prezidenţial din Buenos Aires

  • Palatul prezidenţial din Buenos Aires va fi, astăzi, loc de pelerinaj pentru fanii lui Maradona
  • Argentinienii s-au adunat şi în faţa stadionului celor de la Boca Juniors, la Bombonera
  • Primarul oraşului Napoli propune redenumirea stadionului local în onoarea argentinianului
450 afișări
Imaginea articolului VIDEO Pelerinaj pentru Diego Maradona, la palatul prezidenţial din Buenos Aires

FOTO: Profimedia

Fanii s-au adunat să îl comemoreze pe Diego Maradona în Buenos Aires şi Napoli. Mii de oameni s-au întâlnit în centrul capitalei Argentinei şi i-au cântat idolului lor. 

Un milion de oameni sunt aşteptaţi astăzi la palatul prezidenţial Casa Rosada, după ce preşedintele Alberto Fernandez a declarat trei zile de doliu.

În Napoli, suporterii l-au plâns pe cel care i-a făcut campioni pentru prima dată în Italia. Cu numele idolului lor pe spate, au mărşăluit pe străzile din Cartierul Spaniol. Au aprins lumânări şi torţe la fresca marelui Maradona, geniul care le-a oferit atâtea momente magice pe Stadio San Paolo.

CITEŞTE AICI: Moartea lui Diego Maradona a îndoliat lumea fotbalului românesc şi internaţional. Jucătorii de pretutindeni îi aduc omagii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici